Μεμεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 12ο συνέδριο της γαλάζιας νεολαίας, στο εκθεσιακό κέντρο metropolitan expo.

Την Παρασκευή 4/6 οι εργασίες του συνεδρίου άνοιξαν με τις ομιλίες του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτακη και του απερχόμενου προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Δερβού.
Το Σάββατο μετά το πέρας των υποψηφιοτήτων για Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, για μέλος της Κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και εκπροσώπου της οργνάνωσης στην Π.Ε της ΝΔ, διαπιστώθηκε από την ΚΕΦΕ ότι ο Παύλος Μαρινάκης ως μοναδικός υποψήφιος, κατάφερε να συγκεντρώσει το 87% των υπογραφών των συνέδρων και ανακυρήχθηκε ήδη Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ από το Σάββατο.
Στο βήμα του συνεδρίου, βρέθηκαν αρκετοί σύνεδροι από την ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας σε σχεδόν ολόκληρο το εύρος των θεματικών ενοτήτων. Πρώτος, από τους Γλυφαδιώτες ομιλητές, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας, πήρε τον λόγο Δημήτρης Μάγγελ, ως αναπληρωτής υπεύθυνος ΜΑΚΙ. Στην θεματική ενότητα της παιδείας μίλησαν οι Γιάννης Σακκάς, πρώην γραμματέας Δ.Α.Π – ΝΔΦΚ Χαρωκοπείου και Γιώργος Αρβανίτης, μαθήτης Γ’ λυκείου και μέλος ΜΑΚΙ Γλυφάδας.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Βασίλης Βρούτσης, μέλος της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας, στη θεματική ενότητα της Ανάπτυξης.
Τη σκυτάλη πήρε το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ και πρόεδρος της ελεγκτικής επιτροπής του 12ου Συνεδρίου Δημήτρης Γκουλής, στη θεματική ενότητα της ψηφιακής διακυβέρνησης. Τις ομιλίες των Γλυφαδιωτών για το Σάββατο έκλεισε ο Δημήτρης Σταυριανάκης στην θεματική ενότητα «Νέοι & πολιτική, τοπική αυτοδιοίκηση».
Τέλος, την Κυριακή, κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας τον λόγο πήρε η δικηγόρος, Σούφρα Ευαγγελία (Λίλη) στη θεματική ενότητα δικαιοσύνης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της κεντρικής επιτροπής και των εκπροσώπων της ΟΝΝΕΔ στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ, επισφραγίστηκε η δυναμική παρουσία της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας, εκλέγοντας την Ελένη Χαραλάμπους, μέλος του Ε.Γ. της ΟΝΝΕΔ και μέλος της ελεγκτικής επιτροπής του συνεδρίου και πρώην γραμματέα της Β2 Ν.Ε ΟΝΝΕΔ στην 5η θέση, τον Δημήτρη Γκουλή μέλος του Ε.Γ. και πρόεδρο της ελεγκτικής επιτροπής και πρώην Γραμματέα Δ.Α.Π-ΝΔΦΚ Χαρωκοπείου στην 10η θέση, τον Λάζαρο Ορνιθόπουλο μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 12ου συνεδρίου, μέλος Ε.Γ., πρόεδρο Β2 Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ και πρώην προεδρο της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας στην 15η θέση, τον Γιάννη Αναγνώστου μέλος της Κεντρικής επιτροπής ΟΝΝΕΔ και πρώην προεδρο ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας στην 36η θέση και την Κατερίνα Καραβιώτη μέλος του πολιτικού συμβουλίου ΟΝΝΕΔ και τέως Γραμματέα της ΟΝΝΕΔ Γλυφαδας στην 78η θέση.

12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ: “Σάρωσε” η ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας!

Τέλος, στην πολιτική επιτροπή, εκλέχθηκε στην τρίτη θέση ο Γιώργος Αχλαδιώτης.